Transmission or turbo issue

 
   JZS147 Australia Forum Index -> Aristochat
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aristo786
JZS147 Noobie


Joined: 05 Oct 2020
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 05, 2020 9:12 pm    Post subject: Transmission or turbo issue Reply with quote

Hey all,

Read almost every post but can’t figure out what’s going with my car.

At first I thought my turbos were not working, but inspection showed nothing wrong.
Fitted all new vacuum hoses etc & recapped ECU.

Issue
So the 2nd turbo doesn’t come on is the first issue.
Second issue which is related to first is that the car won’t rev after 4K
Won’t go over 80km per hour
Struggles to go up hill
On WOT it just continues to rev in the gear seems like 2 without any performance

Anyone ever experienced this or has any ideas what is going on.

No cel as well.
Back to top
View user's profile Send private message
Aristo786
JZS147 Noobie


Joined: 05 Oct 2020
Posts: 2

PostPosted: Tue Oct 06, 2020 6:54 am    Post subject: Reply with quote

Forgot to mention it does have ABS/trac light on to.
Back to top
View user's profile Send private message
DetroitAristo
JZS147 Rookie


Joined: 28 Aug 2015
Posts: 50
Location: Detroit, Michigan, USA

PostPosted: Wed Oct 21, 2020 4:12 am    Post subject: Reply with quote

That sounds like a transmission issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    JZS147 Australia Forum Index -> Aristochat All times are GMT + 10 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum









Faq   |   Search   |   Memberlist   |   Usergroups   |   Register   |   Profile   |   Log in

Powered by phpBB Copyright © phpBB Group, 2005. All Rights Reserved

Hosted by Fluffyduck Internet Services - Supraforums.com.au Partner